Köpvillkor

Köpvillkor

 

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. Vid betalning kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Vi använder oss av Paypal för säkra betalningar med Mastercard, Visa, American express eller Discover. Du behöver inte ha ett Paypalkonto sedan tidigare för att handla hos oss. När du slussats till Paypals betalningssida klickar du bara på ”Don´t have a Paypal account” för att betala direkt med ditt kort istället.

Leveransadressen skriver du in i samband med kortbetalningen.

 

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

 

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Viktigt: Vi säljer INTE vidare dina personuppgifter till något annat företag.

 

Leveranser

Vi packar och skickar dina varor inom 3 arbetsdagar.

I de allra flesta fall får du din leverans direkt hem i brevlådan. I de fall där brevinkastet är för smalt måste brevbäraren lämna tillbaks paketet på postkontoret, och du får då en avi hem i brevlådan där det framgår vart du kan hämta ut det. Ta med giltig legitimation vid uthämtning.

 

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.
Kontakta alltid oss innan du skickar tillbaks en vara för mer information.

Återbetalningsskyldighet: Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.